• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis igår

  Tanken var att rida lydnad över småhinder (typ mer som upphöjda bommar) och så lite studs. Skrittade fram 15 min, började sedan rida och ganska snart märkte jag att det inte var vår dag... Hade själv inte ätit på lääänge och hade därför håll från helvetet. Det i sin tur gjorde att jag inte kunde sitta ner i sadeln och rida med sätet. Att spänna magen fanns inte på kartan. Aleccis som i sin tur redan var pigg som jag vet inte vad. Blev bara värre, och värre och värre... Helt fucking crazy. Sen studdsade hon så mycket så jag ramlade av. o.O När hon studsar sådär så spänner jag benen (VARFÖR, VARFÖR, VARFÖR GÖR JAG SÅ?! OCH VARFÖR SLUTAR JAG INTE MED DET?!!! -.-' morrrr, är rätt så trött på det nu faktiskt...). När jag spänner benen är det omöjligt att följa med i hennes rörelser och studsande och när vi sen, efter 100m av studsande, planerade att gå åt olika håll så studsade jag ner på marken... Landade på fötterna och höll kvar i tygeln (hon stod visserligen still när jag for av, men ändå).
   
  Fortsatte lite till, men gav sedan upp. Kände att det inte gav oss någonting att ge oss på det där. Nästa gång blir det mat i magen, ordentlig ridning, ner i sadeln och mjuk i benen, följa med i rörelsera och RIDA hästen. Aktiv ridning var väl ca 20 min och så givetvis fram och avskrittning på det.
   
   
   
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.