• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Yesterday  Red faktiskt Aleccis igår. Bara lite lätt, på en äng (med egentligen för långt gräs för att rida på, men "offrade" det den här gången för att kunna rida min glada bruna häst). Det kändes som hon reds igår ungefär, alltså inget nytt och inget konstigt. Det vi brukar misslyckas med, det misslyckades vi med (dvs utstickande kroppsdelar) och det som är bra, var bra. Rullade bara runt lite försiktigt men kände på alla gångarterna. Galoppen var fin! Dock ska det sättas mer tryck och mer ridbarhet i den framöver. Red i ca 35-40 minuter och jag fick verkligen mersmak! Längtar tills nya skor är på och tills jag har mer tid! :)

  Pärla fick vila igår och ta igen sig lite. Helt sjukt hur hon ändå villkorslöst kan gilla mig. Trots skiten jag utsätter henne för. :( Hon var lika glad som vanligt, samma milda blick och samma positiva uppsyn. Maaah, den hästen! <3 Men har så dåligt samvete...

  Red henne idag, dressyr i skogen, på LP och dahlseda. Jag hade jättesvårt för att motivera mig så det tog ett tag innan vi kom igång. Galoppen är fin nu alltså, båda två! Det har verkligen givit resultat med galoppfokus. Vi red i knappt 1 h 20 min och hon var rätt svettig efteråt. Därför spolade jag av henne riktigt ordentligt efteråt och oavsett om hon erkänner det eller inte så vet jag att hon tyckte det var skönt! Sen tog hon den obligatoriska rullningen efteråt och glömde inte en millimeter på kroppen.

  Kommentarer
  Karolina Hjälmgren

  Härligt det där såg ut ;)

  Svar: Det var det också :D
  vinna.blogg.se

  2013-07-10 @ 18:14:35 | URL: http://blashbob.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.