• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vädret sa...

  Barbacka! Det regnade nämligen, men lagom till att vi skulle ge oss iväg så var det uppehåll. Men kände inte direkt för att offra mina fem timmar igår för att ta ut sadeln ifatt att himlen skulle börja kräkas igen. Så vi tog det säkra före det osäkra och red barbacka.
   
  Red i skogen och byn, hon var fin men orkade inte rida mer än "normalt", dvs orkade inte kräva massor av henne utan vi rullade mest på. Trevligt. Förutom alla tusen miljoner olika insekter och allt vad det nu är! Usch! Vi var ute i 1h och i ungefär 60 minuter av dem (-.-') så fick jag krupp på allt bzzzz:ande och blodsmaskande. Såg väl inte alltför harmoniskt ut när jag satt där och vevade med både armar och ridspö för att klå upp de jävlarna! Pärla bryr sig inte, och det var väl knappt så insekterna gjorde det heller.
   
  Var ändå skönt att komma ut en sväng, trots att jag var väldigt trött. Bästa känslan är alltid efteråt!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.