• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Uppgiven.

  Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Bryter ihop fullständigt. Gång på gång, verkligen hela tiden. I omgångar. Det går inte. Det fungerar inte. Vet inte vad jag ska ta mig till? Orkar inte längre. Kan inte. Behöver tamejfan hjälp.
   
   
  Det allra, allra värsta är att Pärla var så JÄÄÄVLA fin! Hon har nog aldrig varit så fin tidigare. Helt gudomlig på framhoppningen; pigg, sökte hinder, bjöd på dem, var på rumpan - RIDBAR så in i bängen. Riktigt, riktigt underbar. Mjuk i kropp, sidor och mun. Lyssnade kanon och alltså verkligen så fantastisk så jag har nog aldrig suttit på henne när hon var så fin. Fick dessutom massa beröm för henne med, så även andra såg hur fin hon var! Det är det värsta. Hon var PERFEKT. Och så kan inte jag styra mitt mentala utan ALLT bara går åt helvete. IGEN! Jag mår så dåligt just nu. Vill inte åka till SM, vill inte rida, vill knappt inte ens se henne just nu... Jag bara förstör!
   
  Jag vet inte hur mycket jag har gråtit nu. Försöker tänka på annat, men ändå ligger det kvar där inne och stryper mig. Orkar. Inte. Mer.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.