• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tvekönad häst

  I ett forum/grupp på fb var det en tjej som la upp detta:

  "Jag tänkte höra med er hur ni tror att intresset kan vara för denna skönheten och vilken prisnivå vi ligger på? Vicke är född 2007, u: Key to sophie xx e: For feeling ue: Eighty eight Keys xx. Hen är tvekönad och står som sto i passet, men har en stark hingstkaraktär. Vicke är ej inriden men är sadel och tränsvan. Hen är grön i hanteringen och har endast varit regelbundet hanterad de senaste 3 månaderna."
   
   
   
  Under samtalets gång delade samma tjej med sig av två filmklipp.
   
   
  Intressant, tycker jag! Har aldrig tidigare sett något liknande, så det är faktiskt spännande hur naturen ändå kan fungera, även om det inte är en "korrekt" individ, eller hur man nu ska säga. Jag kan dock inte låta bli att tycka synd om den. Stackars den, kan ju inte vara lätt! Men visst är den fin?!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.