• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Terräng

  Det är alltid roligt att prova något nytt! Idag plockade jag in min gamla feta gula arbetshäst och så begav vi oss till Vissmålen för att prova att hoppa terräng. De anordnade en pay and cross och om tid, möjlighet osv finns fler gånger så tänker jag absolut vara med igen!
   
  Vi fick ett stopp på ett hinder där precis alla andra ekipage också stannade. Haha, var lite kul att precis alla stannade där, för det var inget svårt/läskigt hinder egentligen. Sen kom vi inte över de små husen. Pärla verkade inte riktigt förstå att det var hinder. Vi kom väldigt (väldigt, väldigt) snett på ett annat hinder med som hon visst inte hoppade över knappt. (Såg på bild att det var värre än det kändes, trodde vi iaf hoppade över en del av hindret, men det var knappt.)
   
  Inget av ekipagen var felfria och det var med blandade stopp, både i antal och hinder, men vad härligt när alla typ blir på samma nivå. Men jag har högre krav nästa gång. :P
   
  De "naturliga" hindren var inga problem, men de konstgjorda var hon lite skeptisk inför. Men med tanke på att det ändå var 15 hinder så klagar jag inte. Tycker hon gjorde det bra! Det mesta hoppade hon ändå. :)
   
  Så ett tips är att om det är någon som bor i närheten av Jönköping och är sugen att prova så är detta verkligen att rekommendera! Trevligt, go stämning, inbjudande och inget alls att klaga på! Hinderhöjd 60-90 cm (stod det), med alternativ, tog ca 5,5 min att rida runt för vår del. Skitkul! :D
   
   
   
   
   

   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.