• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Språng i kroppen

  Jag är ju inget fan av att hoppa mycket med hästarna egentligen. Men eftersom det gick så fruktansvärt dåligt på P&Jen i Sävsjö i torsdags så ville jag ha lite trevliga språng i kroppen inför nästa äventyr. Därför tog jag med mig min Pärla och så hoppade vi lite idag.
   
  Kan inte påstå att det gick jättebra. Hon var bättre än sist på alla sätt och vis och allt var enligt konstens alla regler. Men de sista sprången gav mig en riktigt aha-upplevelse (fast mer som "ja just det!-upplevelse"). Det är ju så att jag har glömt en liten detalj som har varit väldigt avgörande. Men när jag "återupptäckte"/kom ihåg det så blev de sista fyra sprången som flytande vatten.
   
  Känner mig askass som har glömt bort det, men nu minns jag och det känns bra. Förra året var ju vårt bästa år någonsin tillsammans. Men också det sämsta pga skadan. Och som ett brev på posten tappade jag allt under hösten, vintern och våren vad gäller att hoppa med Pärla. Hoppas nu inte misstagen sitter allt för djupt, utan att det går att vända båten på rätt köl igen!
   
  Lite halvdassiga printar för att liva upp det lite.
   
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.