• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ska slöa mig med lite SM-hoppning

  Yes, tänker parkera ass:et i sängen och ladda motivationsbatteriet ännu mer med lite YR-SM eller senior-SM, såhär i efterhand. Ger verkligen mycket att kolla och särskilt om det är vettiga kommentatorer med som faktiskt säger något mer än bara "detta är Arnold Hallelujasson och Paketet, som har hundraarton fel med sig sedan tidigare". Jag vill höra mer om att där gjorde ryttaren si, därför blev det så (oavsett positiv/negativ följd) hästen är byggd så, galoppen hit, avstånd dit osv.
   
  Morgondagen ser ut som följer:
  o åka Pärlahäst
  o åka Aleccishäst
  o fixa tjugo schabrak (tre bruna, tre svarta, tre vita, tre gula, fyra blå, fyra gröna = första omgången) för tvätt.
  o tvätta massa schabrak och jag vet inte riktigt hur det kommer gå till... eller hur resultatet kommer bli. Hatar att tvätta schabrak för de blir aldrig lika fina som de är otvättade. Har massa fler som också ska tvättas, men hur gör man när man bara har ett av varje; rosa och oreange t ex. Lönt att köra en maskin/schabrak. Eller inte.
   

  Förresten, imorgon är det torsdag. JA, helt ärligt. Min fjärde lediga dag, av sju. PANIIIK!


  Kommentarer
  Lydia

  Fin blogg! Skulle vara roligt om du tittade in på våran och lämnade en kommentarer :)

  2013-08-01 @ 01:10:35 | URL: http://teeamjump.horseworld.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.