• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Promenix

  Idag tog jag och Pärlahäst en promenad på en timme ungefär. Så himla mysigt! Trevligt väder hade vi också, så jag klagar verkligen inte. Sen satte jag mig och började tvätta och smörja. Började, ja.
   
  Fem timmar tog det att tvätta och smörja fyra sadlar, tre gjordar och två grimmor! Alltså förstå hur skitiga de var och även torra! Fullkomligt dränkte dem i läderbalsam efteråt men borde nog ta ett lager till, iaf på den gamla som är mest använd. (Nu använder jag den bara när jag hoppar Pärla.) Först tvättade jag givetvis allt och det var så skitigt så jag var tvungen att byta ut vattnet. Bläää! Men skönt att ha det gjort iaf. Nu är det "bara" alla träns och matringaler kvar. Bara... Usch, träns är ju det träligaste att smörja. Så mycket flärpar och smågrejer!
   
  Innan jag satt igång.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.