• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärla vilat klart!

  Nu har Pärla vilat klart. Hela fem dagar bjöd jag på och hon har redan börjat vänja sig vid det lata pensionärslivet. Kan ju vara kul för henne att lukta lite på det, för än så länge närmar hon sig det minsann inte! Skämt åsido, hon närmar sig det varje dag, steg för steg, men inte kommer hon ställas av förrän det är bättre för kroppen att vila än att träna. Och så länge man bara orkar är det bättre att träna och hålla igång och därför gör jag det. Jag vet även att hon mår bättre så länge hon får röra på sig och det är det viktigaste. Älskade hästen!
   

  Idag ska hon alltså börja ridas igen och eftersom även Aleccis rids så blir det första gången på några veckor som jag ska rida två hästar! Ärligt talat har det varit riktigt skönt att bara ha behövt hålla igång en i taget under sommaren med tanke på jobb, väder och sommarslöheten. Lyx, kan man nästan kalla det. Men nu börjar vardagen igen och det ska också bli skönt. :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.