• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Och upp vi far!

  Hej världen! Idag är det optimisten som talar.

  Har tagit några fler språng med Pärla idag. Vore mycket lättare om allt vore omhoppning för det är bara då jag rider vettigt (inte utseendemässigt, men då kommer inramning, tempo, avstånd osv mer naturligt). Hepp, vi gör vårt bästa och så ser jag resultatet som mindre viktigt. Huvudsaken är att komma iväg och ha trevligt ihop! :)
   
   
  Imorgon kommer hovslagaren och då blir det nya skor runt om på båda hästarna - det behövs verkligen! Aleccis har två skor kvar medan Pärla har alla fyra, dock i inget vidare skick. Är rätt akut nu så blir skönt att det blir gjort.
   
  Sen ska jag komma ut och galoppera lite med min Pärltant och därefter ska vi på något oplanerat sett åka nordväst på en roadtrip på ett par dygn. Skulle gärna vilja göra som "alla andra" och istället packa hästen och åka nordost till SM:et men det gör vi över dagen på söndagen.
   
  Nästa vecka och den kommande veckan därefter är knökafulla med jobb. Hualigen! Jobb och ridning blir det alltså. Ska ju rida igång Aleccis igen, dock kommer Pärlahäst få en veckas ledigt. Sen har jag faktiskt en tanke på att åka och prova på något annorlunda/nytt med Pärla. Hoppas det blir av!
   
  Det var en liten check angående läget. Jag har förresten jobbat idag och ska även göra det imorgon.
   


  Kommentarer
  Daniela - Mot Nordiska mästerskapen i fälttävlan!

  Håller med om det där med omhoppning, rider galet mycket bättre då :) I fas 1 känns det som att man sitter och finrider istället för att verkligen rida som i omhoppningen!
  Kanske man ska börja tänka omhopning i grunden också haha?

  Svar: Finrider och finrider - snarare fisrider ;) Ja, det borde iaf jag göra. Rama in och tänka framåt - över på ett annat sätt. Hela kroppen (mest skallen) går ju verkligen in i en annan fas, ordagrant haha. Nej men visst är det verkligen så. De borde införa A:0 även i lägre klasser så det blir omhoppning direkt :)
  vinna.blogg.se

  2013-07-11 @ 17:21:14 | URL: http://powerpony.blogg.se
  Henny Vinlöf - blogg om tävlingshästar på olika nivåer!

  SV: Ja det var på vroom uppe i Jönköping typ som vi körde, sjukt kul!! =)

  Har för mig vi har planerat ha en v. 32, alltså om 3 veckor =) då får du vara med igen!!

  Svar: När exakt och vilka är det som kör? Hade varit superkul (:
  vinna.blogg.se

  2013-07-15 @ 15:49:39 | URL: http://hennyvinlof.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.