• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lång jobbdag på schemat

  Idag ringde klockan ganska tidigt. Jag går "heldag" och det blir min första långa dag. I måndags var min första jobbdag och visst var den bara halv, men jag hann ändå känna att det var ett trivsamt jobb som faktiskt är rätt kul! Det gick dessutom väldigt bra och jag fick mersmak! Idag blir det lite tuffare, även om det är roligt och väldigt trevligt, så är jag helt säker på att det ändå kommer kännas när dagen är slut. Det tar på en att jobba när man bara är van vid att gå i skolan.
   
  Efteråt ska jag äta något och sedan bär det av till stallet. Jag har inte planerat dagens ridning av Pärla så noga. Det får bli lite vad det blir. Något återkommande är alltid galopp så det blir det garanterat.
   
  Det blir en bra dag, även om den blir "ny" för mig. Nytt jobb, nya rutiner och sådär. Blir kul!
   
  Väldigt gammal bild.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.