• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jobb

  Ny jobbdag idag. Det är från och med den här veckan som det kommer rulla på med ganska mycket jobb. Visst är det blandade känslor, men ärligt talat så är det ett jobb jag trivs med! Man får luft och man får se vädret, man får ta eget ansvar och så är det härliga människor.
   
  Men ikväll blir det inget kul för min del... Den dagen den sorgen, nejdå, men det blir ingen rolig helg. Jag ska i vilket fall som helst rida senare och sedan blir det väl till att förbereda sig på ytterligare en jobbdag, fast en delad sådan. Det blir speciellt att gå två pass på en dag!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.