• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • HEEEELG!

  Tjoho, söndag klockan 21.30 - då tog jag helg. En hel dag faktiskt, ska det bli, nämligen hela måndagen. Lyx! Tisdag betyder back to reality. Men sen hinner jag andas lite innan nästa lite tuffare dagar. Det rullar på, och även att jag vråltrivs med jobbet så ska det bli skönt att vara fri lite.
   
   
  Red Pärla på mina fri timmar på eftermiddagen. Försökte tänka på sitsen och inverkan, det gick inte lika bra idag att känna hur det skulle vara men det är ju inte direkt konstigt med tanke på att allt är nytt och det är under experimentnivå. Sista galopperna fick jag dock till en bra sits och jävlar vilket tryck vi fick till! Både tryck och tempo fanns där och även bjudning. De galopperna var mums. Travade lite till, och skrittade därefter av vid hand.
   
  Båda hästarnas ögon har börjat rinna. Pärlas bara lite, litegrann men Aleccis rann ganska mycket i lördags. Tvättade rent med ljummet vatten och en svamp och torkade därefter torrt med papper. Hon tyckte sådär om det. Gjorde likadant idag, och då tyckte hon bättre om det. Tvättade även Pärlas ögon för säkerhets skull, och lät dem ha flughuvorna på sig. Hoppas det inte blir något utan att det räcker med skydd och att tvätta dagligen.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.