• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna

   
  Tyckte Aleccis ena öga hade börjat rinna litegrann häromdagen.
   
   
  Inte mycket, inte ens så mycket så det syns på bild. Givetvis tycker ingen av mina hästar om alla insekter och flugor så de ruskar och skakar på huvudet regelbundet. Till slut gick Aleccis fram till Pärla med bestämda steg och körde huvudet rätt i sidan på henne. Nästan så att hon stångade henne, fast hon använde Pärla som "kli-stöd".
   
   
   
  Pärla är så tolernat och för snäll för att säga annat, så hon fick bara "ta emot" och finna sig i det där. Slängde därefter på dem en varsin flughuva. Vill inte ha dem när det är ostadigt eller regnar, men hela dygnet var det torrt och då får de använda dem.
   

   
  Det var en liten bildhistoria med korta texter. Spännande, spännande!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.