• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gårdagens ridning

  Red dressyr (inte på "bana") med Pärla igår. Ganska lugnt i början med en del skritt. Trappade upp litegrann i mitten ungefär och sedan blev det en stunds skrittande på asfalt. Hon var mjuk och fin igår; både i koppen och i munnen (försökte vara noga med att få med bakbenen). Är nöjd! Vi hade en trevlig tur. Den varade i knappt 1h 30 minuter.
   
   


  Kommentarer
  Daniela - Mot Nordiska mästerskapen i fälttävlan!

  Du har ju lätt världens bästa bloggnamn, haha :D

  Älskar din hjälm föresten! Vart har du köpt den? :) Finns knappt någonstans vad jag kan hitta..

  Svar: Tack, haha. Känns lite fult ibland men ville ha ett kort och smidigt namn :)
  Den är köpt ny, fast begagnad. Dvs en tjej köpte fel storlek och sålde den via tradera. Så jag klickade regelbundet in på tradera och rätt som det var så fanns den där i rätt storlek och allt. Klickade runt lite och hm, det är som du säger. De verkar vara svåra att få tag på nu, men fann iaf på ett ställe: http://www.filippasridsport.se/sv/shop/ryttare/ridhjalmar/gpa_speed_air_olympic.html :)
  vinna.blogg.se

  2013-07-06 @ 19:43:07 | URL: http://powerpony.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.