• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En ledig, slö onsdag

  Har ätit frukost till en repris (equisport.tv) av juniorernas final i SM:et och laddat upp motiavationsbatteriet. Nu ska jag ut och först rida Pärla och därefter Aleccis. Med Aleccis har jag tänkt att stå en del upp i lätt sits i galopp för att hitta balansen. Måste komma ur ovanan med tyglarna innan det går för långt (vilket det redan har gjort, men ändå)! Eftermiddagen/kvällen ser ut som så att min bil ska få sig lite kärlek. Han ska användas på söndag och dra biltransportkärra och eftersom vi ska en bit så vill jag att vi lagar dragkrokskontaken som just nu bara hänger och dinglar. Den ska bytas ut till en ny och sen hoppas jag elektroniken fungerar fläckfritt igen.
   
  Är jättesugen på att starta med Aleccis igen! Men det är en dryg vecka kvar innan det blir av nästa gång. Då kör vi en 90 och en 100 runda ute i Sävsjö. Målet är att ha bättre kontroll, bättre galopp, bättre balans och att rida bättre rundor än vi tidigare gjort. Jag vill ha henne "ren" mot hindren, och det var hon på alla större hinder i måndags när vi hoppade. Så sköter vi oss bara så ska hon/vi nog sluta bryta ut till slut.
     Kommentarer
  Rebecka Fredriksson

  Vilka snygga bakben! Haha åh vilken skum kommentar det blev...

  2013-07-31 @ 22:10:22 | URL: http://rebeckabinkle.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.