• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bilder P&J

  Fotade av Wilma Petersson - tusen tack! :)
   
  Det syns så väl på bilderna att hon inte är "där hon ska va". (Framför allt första bilden - framtung häst! Bevis på att jag inte hade fått upp henne.)  Allt var halvhjärtat och sinnesstämningen var helt fel. En sådan sak är så betydande. Men jag har ältat färdigt starterna, även om det grämer mig dagligen. Hur kan jag sätta henne i skiten sådär?! Hur kan jag ens utsätta henne för att finnas på en bana med hinder utan att vara mentalt förberedd och redo för det? Hemskt dåligt av mig. Jag borde vara tillräckligt erfaren för att komma i tid och rida fram min häst.
   
   
   
   

  Denna bild skulle varit väldigt fin, synd att den inte blev skarp :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.