• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bästaste Pärl

  Vi hann ta en sväng mitt på dagen innan. Det var gassande sol och ja, Pärla var lite sommarslö. Blandade gångarterna ganska väl i början men lät henne sedan rulla på i lite galopp. Efter ett tag vaknade hon till lite och tuffade på. Sen blev det lite segare igen. Men när det var närmare 25 grader varmt ute så är jag nöjd med allt hon ger mig; lite som mycket. (Får dessutom dåligt samvete av att kräva av henne när det är så varmt).
   
  Turen blev mer en mysrunda och kvalitétstid än ett träningspass. Men huvudsaken är som vanligt att hon fick komma ut. Vi var faktiskt ändå ute i 1 h 10 minuter ändå.
   
  Jag uppskattar verkligen allt hon ger mig, underbara, fantastiska häst! Man får aldrig glömma bort vad de faktiskt ger oss och vad de ställer upp på, även om man ibland bara ser och märker vad de inte gör.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.