• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Att komma på tävling med Pärla!

  Jag hann knappt lasta ur min älskade gula häst på P&Jen sist innan jag hörde det första "Ååååh!":et. Så är det när man åker på tävling med Pärla. Det hörs återkommande både läten och fraser när man rör sig på olika anläggningar. Denna gång av en yngre flicka. Sen är ju inte jag dummare än att jag ser att folk tittar lite extra. Även ungdomar, medelålders och äldre. Det är kul!
   
  När vi hade startat våra båda starter med värdelösa resultat och vi skrittade av så hördes en bekant fras: "Där är den fina hästen!". Hihi, det är min Pärla det. :) Jag brukar även få höra: "En sån vill jag ha!" och liknande grejer. Alltid roligt! I våras blev vi även smygfotade lite diskret (alla vet hur det ser ut när man fotar med mobil ;)) vid transporten.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.