• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ångrat mig

  Jag har ångrat mig. Jag har nämligen redan tröttnat på att Aleccis vilar (och hon också). Jag vill ju rida och träna med henne ju! Jäkla dum idé det här med semester alltså! Men så har jag inget val pga tappskon. Hovis har semester och jag är minsann en trogen kund ;)
   
  Nu, efter en dryg veckas vila, är jag mer sugen än någonsin att sätta igång igen. Ååh, det skulle varit klart nu. Färdigvilat. Men jag håller mig till planen för det är skönt att bara rida en och sen ha lite tid över. Plus att jag har mer "fritid" i stallet nu än jag har när jag rider båda. Nu går jag gärna och bara är, timme efter timme. När båda ska ridas blir jag väldigt tidsstyrd och vill vara effektiv i och med att jag vet att det ändå tar så pass lång tid som det ändå gör.
   
  Aleccis är lite rolig hon. Jag motionerade henne lite lätt genom att smacka igång henne lite i hagen. Hon tog några varv och sen kom hon till mig. Jag stod med näsan i kameran och bläddrade igenom bilderna, Aleccis hon upp bakifrån. Så ställde hon sig med nosen i nacken på mig och stod där och luktade en stund?! Alltså verkligen drog in luft och andades ut. Ett par minuter stod vi så. Sen tog hon fram huvudet så jag kunde klappa på henne. Hon har sina egenheter minsann!
   
  Från idag.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.