• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis

  Igår red jag Aleccis för första gången på tre veckor (minus en gång förra veckan). Hon var såå glad! Kunde knappt hålla sig i skinnet. Tycker inte att hon var så tittig heller, utan det var mer "kolla runt och checka läget". Tog det lugnt och fint och det blev bara en kort sväng på 45 minuter ungefär.
   
  Idag gick det sämre. Jag vill så gärna rida henne på det vanliga tredelade bettet men hon blir en helt annan häst på det! Red i skogen och lite på LP och det gick upp och ner. Är inte nöjd men vi var inte heller "ovänner". Tänker köpa fler mildare bett i Ullared sen för vill ha mer att variera med.
   

  Nu blir det snart jobb och det resten av kvällen. Är bara ledig en dag denna veckan och så jobbar jag delad tur på lördag... Blä, det värsta med sådant här jobb! Helgerna är heliga! Men är bara två veckor kvar och sedan får jag en veckas semester :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.