• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Woho!

  Stolt, nöjd och känslan är så himla go!
   
  Nästan sju timmar senare, en maaaassa frisk luft, kyla och mörker. Jag har nog överträffat mig själv idag..?
   
  Två hästar är ganska lagom, i alla fall om man ska ha ett liv utöver hästarna och stallvistelsen osv. Egentligen trodde jag att min gräns låg någonstans runt två hästar/dag, men "det skulle vara kul att prova tre" har jag faktiskt tänkt. 
   
  Och så *vips* stod det tre hästar i hagen och när tre hästar var ridna var känslan "yeah, bra jobbat". Och ja, det fungerar - dock skulle jag inte rekommendera det om man jobbar heltid och även ska ha tid med familjen (och ha hästarna i bra kondis, alltså).
   
  Idag har jag som sagt överträffat mig själv. Fyra hästar är ridna (observera RIDNA och inte gjort något annat i arbets-/motionsform) och det var inte ens störande med massa minusgrader (två hästar utan termobyxor, två med. TERMOBYXOR<3), mörker (pannlampa är för klenisar ;) haha), och hunger. På tal om hunger. Såhär kan man tänka om man är hungrig "Ååh, vad hungrig jag är, det är si och så många timmar till mat, hur ska jag orka? osv, osv" - så var jag förrut. Idag tänker jag såhär "Jag är hungrig, vad bra då kan jag inte få håll av mat iaf :)". Jag lovar att det är tusen gånger lättare och roligare att göra, ja men ungefär ALLT, genom att bara tänka positivt. "Bara", ehm, jo ibland är det lätt men inte alltid. Prova!
   
   Haha, me today:


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.