• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Woho, kul "överraskning" i morse!

  Jag läste Lill-blakken när jag åt frukost (hade glömt den ute på gården, så jag är lite efter alla andra), men fastnade vid ett visst datum. "Dum" som jag är så hade jag missat att kolla exakt vilka datum för gäller för kvala till årets SM. Fr o m 17/6-12 räknas det, och som bekant var jag och Pärla och hoppade en regional LB på VRFs årliga midsommartävlingar förra året. Vi nollade den och den var på "rätt" sida datumet, närmare bestämt 21/6. HUR glad blir man inte då?! Woho, härliga morgon!
   
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.