• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Uttjatat ämne, MEN...

  Jag vill bara lägga en liten, liten åsikt om självaste ponnyakuten. Det är uttjtat då det är väldigt aktuellt just nu.
   
  Första avsnittet såg jag i repris under förra veckan, det andra avsnittet såg jag när det sändes nu i söndags.
   
  Säga vad man vill men det är framför allt TVÅ saker jag har reagerat på.
   
  1. Det finns väldigt mycket ouppfostrade ponnyer i vårt avlånga land.
   
  2. Det är BRA att visa hur hårdhudad och tuff man faktiskt behöver vara många gånger som ryttare, då det är en sport som innehåller dramatiska vändningar och hög fart - ibland samtidigt.
   
   
  PUNKT. Nu lämnar vi den diskussionen tycker jag. De som vill se på det, gör det, och de som inte vill det, gör inte det. För mig blir det väl som vanligt; jag ser de första avsnitten och tröttnar sen. Men det är väl alltid kul/intressant/underhållning att se hästar på TV? :)


  Kommentarer
  Annamaria

  Jag tyckte nästan synd om hon med ponnyn som inte galopperat med ryttare och som åkte av så fort hon satt upp. Det kändes nästan bara pinsamt att se det, dels att hon var lite stor och dels att när hon ramla av så ville hon inte hoppa upp. Att dom senare i samma avsnitt nämner att det är "såna tuffa ryttare" som dom gillar känns bara hemskare.. Inget fel dock att vara tuff, det måste man vara om man ska hålla på med hästar. :)

  Hehe, är tillbaka ;)

  Svar: Du är såå välkommen! Har faktiskt saknat dig, vettu :):)
  Ja, jag håller med om det. Var lite fel tillfälle att prova att galoppera med... Stackars tjejen, hon är nog inte nöjd över sin insats när hon ser (såg) sig i TV. Lider verkligen med henne.
  vinna.blogg.se

  2013-01-23 @ 22:36:54 | URL: http://lecheval.blogg.se
  Annamaria

  Hehe, har saknat dig med :)

  Man märker att dom väljer deltagare och problem utifrån vad dom tror ska dra tittare mer nu än tidigare, eller ja att Nellie Berntsson var med i förra säsongen var nog ingen direkt slump ;) Kommer nog inte hänga med i så många avsnitt så man ska nog inte klaga så mycket.
  Men allt hat som redan slängs på dom som var med bara på castingen blir man ju mörkrädd av, måste man hela tiden leka bäst och berätta för andra hur det ska vara? Det är ju bara ungdomar och barn, inga elitryttare och klart att de finns såna som söker in för att få vara med i tv! Nä, jag förstår inte såna som går och kommenterar "anonymt" elaka saker till någon, man ska ju iaf kunna stå för de då!

  2013-01-28 @ 21:17:36 | URL: http://rikkos.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.