• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • UNDERLAG

  Det är ett evigt tjat om detta med underlag. Vad som är inne just nu har väl knappt någon missat: "Det är så hårt så det går inte rida någonstans", alternativt; "Det är så hårt så det bara går att skritta, och kanske trava lite".
   
  Nej, nej, nej och åter NEJ. Det är helt FEL! Hårt är bättre än för löst/mjukt så varför klaga? Jag tycker det är värre när det är sommar och grusvägen är stenhårt packad, eller när det är höst och det fryser på. Men oavsett om det är packad grusväg, frusen grusväg eller snötäckt grusväg så ser jag inte problemet?
   
  Mina hästar rids i skritt, trav och galopp (och hade de haft ett par gångarter till så hade dem bergis också använts) oavsett väder underlag. Jag har alltid gjort så. Men okej, jag rider såklart inte där det är som allra värst, utan man får ju hålla sig ut i kanten osv, men ändå. Att skylla på underlaget och bara skritta tycker jag är trams!
   
   
   
  Bildbrist? Javisst!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.