• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Trehästarstorsdag + möte = det rullar!

  Idag: P: skritt och trav | A: rida ut, tredelat och graman
   
  Under nästa vecka har jag framför allt två saker inbokade som jag känner är ganska viktiga att de blir av. Först och främst MÅSTE jag klippa Pärla igen. Hon är låghårig, fluffig och blir svettig på våra korta pass. Men jag ska även rida Aleccis i ridhus hade jag tänkt. Det behövs, och tanken är utan hinder. Bommar eller inte vet jag inte än, och ett tag var jag även inne på barbacka - men det kanske är bättre att passa på att rida ordentligt när möjlighet ges och alltså därmed rida med sadel. Det återstår att se, men så är tanken i alla fall. Jag är såklart även riktigt sugen på att starta igång med "X".
   
   
  Under eftermiddagen har jag även ett möte inbokat med en arbetslöshetsgrej. Min dag kommer inte ha problem att rulla på, det känner jag!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.