• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tragiskt

  Detta kommer bli väldigt grötigt, men snabbt förklarat; Det är en kille, som har kopierat en bild, klippt in sig själv och påstår att det är han och tjejen på bilden - när det i själva verket bevisligen inte är så. Denna killen har tagit till desperata åtgärder för att det ska se ut som att han har kompisar.
   
  Det är långt ifrån både rätt eller lagligt att göra såhär, men allt han vill är ju bara att ha kompisar, kunna umgås med dem och bara vara vanlig. Istället blir han nedtryckt och överkörd gång på gång av fler och fler människor.
   
  Såhär såg det ut i kommentarsfältet till bilden igårkväll och det bara fortsätter och fortsätter. MOBBNING på HÖÖÖG nivå.
   
  Det är alltså 2013, "alla" har tillgång till datorer, och internet, och fortfarande ser det ut såhär! Folk går ihop och verkligen köttar skit på en ensam kille.
   
  (Det svarta har jag alltså målat över på bilden - förutom tjejens "tatuering", men det är tydligt hur inklippt han är på bilden, och det samma gäller många fler bilder han har klippt ihop - med samma bild på honom själv dessutom.)
   
   
  Som sagt, rörigt och svårt att urskilja. Men det fortsätter och fortsätter.
   
  Det är tragiskt att man inte förstår bättre... Vad "hjälper" det att bråka och trycka ner någon?
   
  Och ja, vad hjälper det att jag sitter här och lägger upp det? Ingenting. MEN jag har även anmält det. Tycker inte det är okej, oavsett vad det gäller, vem, var, när eller hur. Det är så jävla passerat att bete sig såhär!


  Kommentarer
  Alexandra

  Men fyfan vad äckliga människor kan vara!!
  Hur kan dom leva med sig själva?

  2013-01-11 @ 23:50:04 | URL: http://alexandrasundberg.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.