• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Times change

  När jag var i full gång med stallsysslor och rida hästar så fick jag känslan "vad skönt det ska bli att ställa sig i duschen och gråta sen".
   
  Det är otroligt jobbigt när man blir så påverkad av något man inte vill ska påverka en. Och det är fruktansvärt jobbigt när man inte kontrollerar 100% av känslorna utan det går ut över någon som inte förtjänar det. Eller för den delen någon som är känslig liksom "tar för sig" av de känslor som man inte vill överföra till någon annan.
   
  Jag fick dåligt samvete. Men vad finns det att göra åt det? Klockan tickar, stressen hänger över en, minsta lilla motvind känns som berget ska falla.
   
  Det kändes verkligen som att hela dagen skulle bli påverkad och delvis förstörd pga dåligt humör och därav även mindre trevligt bemötande osv. Men jag hade faktiskt fel! Visst, lite trött och BLÄÄÄÄ-ig var jag när jag slutligen satt på min stol inne på "programmet". Det var lite av en uppgiven tråkighetskänsla - men med glada och trevliga personer som inte verkar ha några problem i livet så var allt på rätt köl igen. Humöret var där det skulle, piggheten kom fram och dagen kändes hyfsat lovande.
   
   
   
  Sen är det helt enkelt så att man rent kemiskt inte kommer överens och fattar tycke för alla man möter. Och ibland känns det lite för svårt, och lite för jobbigt, att sköta det proffisionellt - men jag jobbar på det. Dags att skärpa till sig och arbeta för den förändringen man vill ha! Det jag syftar på är att jag måste lära mig att lägga undan dålig energi. Tyvärr så rinner det mellan fingrarna alldeles för lätt och då blir det bara värre. Och från min sida var det aldrig vad som var meningen! En dag ska jag lyckas tygla mina känslor helt och hållet. Åå vad jag längtar tills dess!
   
   
  December 2007 - 16 år gammal. Jag får väl hoppas att jag har förändrats en del sedan dess. Säkerhetsnålen i ögonbrynet och "den osyliga spagettin" är borta. Ett jävla humör och översittarbetéende är också förbi, hoppas jag. Mopedkörning (RIKTIG moped, inget plasttrams från 1990- och 2000-talet inte!) var favoritsysslan, efter hästarna, och bästavännen fanns alltid runt hörnet.
   
   


  Kommentarer
  Emmy

  Fin blogg, jag älskar fjordingar! :)
  Allt bra med dig?

  2013-01-16 @ 10:27:04 | URL: http://mliandersson.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.