• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Täckesmördare, också

   
  Stackars Pärl. Nej, hon verkade inte bry sig. STACKARS MIG. Glatt morgonhumör? Inte någonstans.
   
   
  Såhär trevligt började min dag. Inte så munter nej, haha. (Har inte börjat med uppgifterna än heller.) Men sen så skötte sig häst nummer 3 och 4 KANONERS och så blev dagen ändå helt okej! :)
   
   
  Idag är nog första gången i mitt liv jag har ridit/"ridit" fyra hästar på en dag. Fyra hästar, i två stall, delat på tre omgångar - mjodå.
   
  Nej, nu gick det inte att krysta ut fler bokstäver. Magen kurrar, så är väl på tiden att jag sätter fart med dagens intag. Ikväll blir det bättre!


  Kommentarer
  Emmy

  Hade två förut, unghästar, fanns inga coolare! Men är egentligen lite för lång nu, om jag inte skulle hitta en lite större..

  Här är det lugna gatan, har knappt varit ute idag o har väl egentligen lite dåligt samvete för det... :/
  Vad jobbar du med?

  2013-01-16 @ 17:55:25 | URL: http://www.mliandersson.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.