• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • TACK!

  Ni är så underbara! Goa och snälla, och hela stämningen är så himla trevlig. Jag känner tacksamhet och glädje över att det just är så bra stämning. Det känns kul och även riktigt bra!
   
   
   
   
  Men anledningen till att det slog mig är att det har varit lite tjafs och en av mina favoritbloggar kommer läggas ner. :( Jag tycker det är så ledsamt att man inte kan få köra sitt race utan att folk ska tolka hejvilt och förstora upp grejer. Många ÄR tyvärr väldigt bra på att både analysera, nedvärdera, kritisera och tolka som de vill. Det är inte det som är det värsta, utan det värsta är att dessa även har en otrolig känsla av bekräftelse och måste dela med sig av ALLT de tycker och tänker. Det där med konstruktiv kritik har de helt och hållet missat. Hejdå, isabellanilsson.se.
   
  Denna tjej Isabella är den ungdomsryttare jag tycker rider bäst och som jag försöker snappa upp bra saker. Hennes tävlingsfilmer har jag sett många gånger för att jag vill ta efter hennes perfekta ridning. Hon är alltid lugn, stilla och rider både snyggt och effektivt. Oavsett om hon väljer att vara offentlig (troligtvis inte) eller inte, så hoppas jag i alla fall att hon fortsätter tampas bland storhästarna med sin D-ponny Black Trump och jag önskar henne all lycka till med både Becki, men även hennes stora storhäst Prins Miro.
   
  Black Trump
   
  Prins Miro
   

  Jonatan (R.I.P)


  Kommentarer
  Anni

  Tycker också att det är synd att hon lägger ner, hon är helt klart en av Sveriges mest begåvade joung riders!
  Men samtidigt, kör man det spelet som hon gjort så är det inte konstigt att folk tröttnar, och det blir löjligt att sen sätta sig själv på "offer-bänken" när man gjort exakt samma saker själv fast mycket värre. Hon var ju först inte ens välkommen på horsespot för alla sina uttalanden och påhopp gentemot andra bloggare.
  Hon skrev flera inlägg om att nellie Berntsson var en liten hora, att hon betedde sig äckligt osv osv. Nellie var TIO år då, och Isabella var betydligt äldre. Så gör man bara inte, oavsett vad man tycker om andra. Och inläggen hon skrivit om förra ponnyn som fick avlivas och hans nya ägare är under all kritik. Man skriver inte såna grejer om andra människor, och jag tycker väldigt synd om den stackars familjen. Vi har endast hört Isabellas version, men det finns INGET som säger att den är sann. Mycket kan hända under loppet av ett år , och vem som helst med lite kunskap kan räkna ut att en häst med en medfödd skada kan fungera många år , men även plötsligt bli dålig. Ponnyn var trots allt 15-16 år gammal , har tävlats hårt hela sitt liv - resten säger väl sig självt.
  Som sagt, synd att hon lägger ner men jag har aldrig förstått mig på hennes inställning till andra människor. Att köra sitt eget race betyder inte att man kan köra över alla andra :)

  2013-01-30 @ 09:36:40 | URL: http://teamoveson.blogg.se
  Retard riders- Martina

  Hon rider verkligen sjukt bra Isabella, har också suttit och granskat hennes tävlingsfilmer flera gånger! Dock har hon ju inte alltid betett sig så bra, men det är ju egentligen inte gravallvarliga saker som folk verkar tycka. Tror hon blir lätt missuppfattat också pga den attityden som hon visar, men tror det finns en god människa i henne egentligen, helt klart. Hoppas hon kommer tillbaka, saknar också hennes blogg :)

  2013-02-06 @ 07:18:36 | URL: http://Retardriders.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.