• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Söndag och det är hingstdag igen!

  Ja, jag har faktiskt saknat honom - lillhingsten, som jag har ridit in och numera utbildar. I onsdags skulle jag ha ridit honom, men eftersom jag fick hem en annan häst då så sköt vi upp det tills idag. Det ska bli kul! Jag kan även erkänna att jag tror han lär vara lite busig - det blir extra kul! :)
   
   
  Jag som har gått upp 07.30 några dagar (känns som svinottan!) har givit mig lite sovmorgon, och tanken var från början att låta alla "mina" stå, men nu har jag börjat fundera på om jag ska ta en sväng med Aleccis i alla fall... Om jag hinner det (och ingen annan i hushållet har invändningar) så gör jag nog det. Hur det blir märker vi om några timmar.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.