• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Solig januaridag (vårkänslor!)

   
  Idag har jag filmat båda hästarna. Aleccis har fått hoppa, igen. (Livsfarlighäst.se) Pärlatanten har jag stimulerat de där grå cellerna. Inget avancerat, men klart tillräckligt för Pärlahäst. Dock finns det inget direkt att se på filmen, då jag filmade lite i början = börjar lägga grunden = hon fattar inte riktigt. Sen stängde jag av, för jag såg att minnet började ta slut. Så vi repeterade lite, och därefter startade jag och filmade igen, lite i slutet - trodde jag. Den filmade inte då, så uppenbarligen tryckte jag väl inte ordentligt på knappen, tyvärr. Lite surt, då hon började förstå iaf lite mer.
   
   
   
   
  Hon har faktiskt fått prova detta innan. En gång för flera år sedan. Jag provade med både Pärla och Mellonie, men eftersom Pärla inte fattade (haha, segis), men Mellonie däremot gjorde det - snabbt och ambitiöst - så blev lite av Mellonies grej att få tricka lite, medan Pärla istället fick godis för att hon är söt... :]


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.