• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Slödag

  Jag laddar upp inför kommande tuffa veckor genom en lugn och väldigt slapp dag. En häst är riden och en annan är arbetad med, men de båda som ägs av mig har helt enkelt fått vila idag. Från och med imorgon blir det helt nya rutiner!
   
  Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Det putttrar på i stekpannan och magen kurrar. Sedan har jag faktiskt en fundering på att baka. Men det blir i så fall inget avancerat utan mina favoriter sirapsbröd i så fall! Det återstår dock att se till ikväll.
   
  Först ut; middag och några avsnitt Heores. Nu är vi på sista säsongen och jag tycker återigen att det har blivit bättre. Men det var helt klart bäst i början!
   
  .
   
   
   
   
   
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.