• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Segstartad tisdag, men sen sa det "wroom"!

  Min tisdag börajde segt, haha. Har vaknat hur många gånger som helst (vilket jag nästan alltid gör när min kille jobbar natt. Antaligen beror det på något undermedveten "otrygghet" att han inte är bredvid mig). När klockan ringde så lockade faktiskt sängen mer än stalllet, och jag lovar - det är sällan den gör det!
   
  Väl ute fick jag en glad överraskning! Pärla var på strålande humör och hon hade precis varit inne och druckit så när jag kom stod hon utanför och bara stod och var snygg, haha. Så hon fick sin mat och sen tänkte jag ta ut henne "i gången" eftersom hon redan var nere, men hon hade andra planer. Hon stack med grimman och hängande grimskaft så då fick hon väl göra det då. Jäkla starka häst! <3 Så jag gjorde som jag brukar och började med vattnet. Sen hämtade jag Aleccis, gav dem mat och red Pärla.
   
  Hon var inte alls som igår. Idag var hon pigg och glad, inte alls stel och "trött". Så vi gick till en bra tur där jag hittade en bra form. Annars har hon gått väldigt låg nu ett tag, men nu vill jag ha upp henne lite då kan hon "lägga sig" lite i handen och bli tung. Vi har börjat använda sadeln igen, så jag får en bättre sits och det gav en bättre ridning idag. (Det gjorde det inte igår.) I alla fall så är jag nöjd med henne. Hoppas hon är på samma positiva (otrötta) humör resten av veckan, och nästa. :)
   
  Sen tog jag en sväng med "X", och Aleccis fick en vilodag då jag hoppas hon får på en sko på bakhoven ikväll igen.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.