• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Så lat - eller?

  Det märks att jag har lite mer att göra än tidigare; det obligatoriska AF-programmet och hästarna, samt hushållet såklart. Bloggen har halkat ner i prioritering, och vart tog alla idéer vägen som jag jämt hade innan? Det ekar i skallen och jag blir lite sur på det. Inte för att det ekar tomt, utan för att det gör det här och NU. Inte när jag sitter på hästen; då kommer jag på både det ena och det andra. En annan sak som är störande är att jag, just då, tror att jag kommer komma ihåg ämnena, men nej, det gör jag uppenbarligen inte.
   
  För att dra lite allmän information om läget så ser det ut som så att vi har köpt ett nytt matsalsbord med stolar (allt för att skaffa sittplatser inför kalaset på lördag, hähä). Det luktar nytt (och gott) i köket och det är SÅHÄÄR skönt att slippa det förra. Glas är inget jag är förtjust i. Gissa hur lätt det är att äta frukost tyst när resen sover? Inte så lätt, nej. Men nu slipper vi det!
   
  Jag tänkte även vara så generös att jag bjuder på lite trevlig musik. Klicka på play och njut av trevliga toner och röster!
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
    
  Gott och blandat, allt ifrån förr-i-tiden till idag. Untz, untz!
  (Den sista är min partylåt i bilen och det MÅSTE va den versionen, kuuung)


  Kommentarer
  Alexandra

  Den näst sista låten är bra, tyvärr gillade jag ingen annan haha! :p

  2013-01-24 @ 16:43:53 | URL: http://alexandrasundberg.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.