• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pay & Jmup

   
   
  Sedan jag fick nys om att det skulle vara en pay & jump i slutet av månaden har jag planerat in att starta (jättejättejättejättemegaskitaslågt) med Aleccis... MEN, nu blir det inte så. Ärligt talat är det inte alls pga henne, eller oss, utan helt enkelt för att vi har andra planer den helgen. Min syster och hennes kille kommer upp och vi ska umgås, bowla, äta gott, rida, fira min kille osv. Samt att jag ska rida hingsten på söndagen, så jag känner inte för att stressa in en PnJ-start där också, utan skjuter utan problem fram den. Jag har ändå inget att förlora på det, så det gör mig inget. Men det vore ändå kul att titta in bara för att "plåga" mig själv lite och bli lite extra sugen på att starta framöver sedan.


  Kommentarer
  Angelica

  Vet du vad "alla kommer få en arbetsuppgift utöver riva eller bygga" kan vara för något tillexempel? :)

  2013-01-14 @ 15:32:25 | URL: http://angelicagustavsson.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.