• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärlahäst = moraliskt stöd

  Jag kommer inte få (få och få - mitt val) rida Pärla på tre dagar. TRE DAGAR! Blir ledsen bara av att tänka på det. :( *Dålig planering* 
   
  Hon fick en välförtjänt planerad vila igår. Idag ska en vän (inte vilken vän som helst :D:D) åka Pärlahäst medan hon är moraliskt stöd. Det blir en kort, kort, jättekort sväng med antagligen bara skritt på omkring 2 km, men bättre än inget. Även imorgon ska hon vila då det är hingstdag och villkoret är, vilket jag har nämnt tidigare, att jag bara rider hingsten när det är hans dagar. Förutom på vardagarna beroende på hur det klaffar med jobb osv.
   
   
  Aleccis rider jag innan de andra båda går sin lilla sväng.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.