• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Paket till mig idag!

   
  Veredus Carbon Gel; bak i M och fram i S. Så nu har jag två par framskydd och ett par bak - vilket ju alla kan räkna till blir två kompletta uppsättningar ;) För jo, det verkar passa. Dock fick jag inte framskydden på bild pga hästapållar som ska mucka/jaga/springa/tjura osv. Fick mig däremot ett knä i ansiktet medan jag försökte...
   
  Framskydden är dock på gränsen. De är verkligen inte fjordbensanpassade; i högsta laget samt i smalaste laget. Och bak, så ser ni att de nätt och jämt passar A. Men i yttersta knäppet så går det faktiskt. Eftersom det är storlek full så förstår ni hur grova ben hon har för att vara så liten!
   
   
  Även om jag har svart läder i det mesta så tycker jag dessa skydd är snyggast i brunt - mumma!
   
   


  Kommentarer
  Tavlingsryttarinnor

  Hej! Om du gillar hästhoppning så får du gärna kika in på vår blogg. Kram =)

  2013-01-10 @ 22:16:55 | URL: http://tavlingsryttarinnor.blogg.se
  Karin

  Kul! Jag har skrivit ett inlägg på min blogg hur det är att jobba som säljare! :)

  Svar: Jag kikar direkt! :)
  vinna.blogg.se

  2013-01-11 @ 09:54:03 | URL: http://karrebarrebingbong.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.