• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Outfit

  Jag går ofta runt i mina ridkläder överallt; inne i lägenheten, när jag handlar, när vi (min sambo) har över kompisar osv. Det är inte min grej att byta kläder hejvilt och vara noga med att ta på mig vardagskläder efter/innan att jag har varit i stallet.
   
  Men jag har faktiskt använt mina nya kläder nu och jag måste erkänna att jag är nöjd. Det är inte riktigt den stilen jag brukar ha, men det fungerar. Jag känner mig bekväm i det och för min del tycker jag det fungerar både till kalas och vardag. Och jag är, vilket man inte gissar, väldigt kräsen vad gäller kläder! Dessa får iaf GODKÄNT. (Men jag hade aldrig köpt linnet/blusen om jag hade provat den - tur jag inte gjorde det!)
   

  Slender ones Jeans - 999:- JC // Blus - 50 :- HM


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.