• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Om inte om vore...

  Om inte Aleccis hade tappat en sko så skulle jag ha hoppat med henne imorgon tänkte jag. Men nu blir det inget med det. Däremot får hon på en ny doja imorgon (em/kväll) men jag tänkte rida lite försiktigt på ängen innan dess. Vill inte att hon ska stå hela tiden.
   
   
  De andra ska också ridas, och även hingsten. Så imorgon blir det återigen en sådan där härlig dag med mycket stall, häst och frisk luft! Hoppas bara det inte regnar, för jag är inte sugen på att bli genomblöt. Hur tidigt jag kliver upp vet jag inte än, men det blir helt klart hyfsat tidigt men långt ifrån halv fem. Mina går först, och lillhingsten går sist. Det blir nog bra, och om jag känner mig själv rätt kommer jag vara nöjd och belåten när jag halkar ner i soffan efteråt.
   
  Idag gjorde jag en miss och råkade somna och sov som en stock i två timmar. Inte bra! Usch, och så var jag arg och hungrig när jag vaknade, haha. Nej, att sova på dagen är inget jag föredrar. Dagen blir helt förstörd och så brukar det bli svårare att sova på kvällen sen.
   
  Snart blir det Hollywoodtanterna och sen ska jag krypa ner.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.