• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Och så var dem TRE!

  Jajamän, just nu går tre hästar i hagen men den tredje kommer dock hållas utanför bloggen då den är ett jobb.
   
   
  Jag skrittade bara Pärla lite idag och detta på grund av fler anledningar; mina mage försökte ta livet av mig. Fattar inte vad det är för jobbig, difus smärta?! Måste lägga mig dubbelvikt när jag nyser för det känns som grova snitt i de går inte över när jag har nyst färdigt heller. Det blir samma smärta när jag spänner magen så det allra första jag gjorde när jag hoppade upp (barbacka) på Pärla var att sitta snett, dubbelvikt och bara fokusera på att det skulle gå att skritta lite. Har aldrig tidigare varit med om något liknande...
   
  Sedan så började jag bli lite småstressad då klockan gick och det var ganska snabba ryck angående tillökningen. Som om inte det skulle vara nog så började det såklart uppstå problem under transporteringen, dock inte från hästens sida.
   
  Därav att bloggen såklart blev bortvald och jag nu under kvällen har tagit tag i den igen.
   
  Jag är inte helt säker på att Pärla kommer vila imorgon, då det bara blev en kort, långsam skrittur idag. Aleccis ska i alla fall ridas. Förövrigt ville hon bli riden idag, haha. När jag tog ut henne och broddade ur bakskorna samt borstade henne lite, så vägrade hon gå tillbaka in i boxen igen. Hon lär bli glad imorgon!


  Kommentarer
  Daniela

  sv; bara bra :) hur har din kväll varit?

  2013-01-09 @ 21:07:17 | URL: http://riddez.blogg.se
  Rebecka

  Sv: Haha, ja med precis! Dock läser jag natur så jag kommer väl kunna ta mig in på någon högskoleutbildning i alla fall, om jag skulle vilja. Men känner verkligen inte för det! ;) Känns som om jag kommer sluta som butiksägare på Konsum resten av mitt liv :P

  2013-01-09 @ 21:16:31 | URL: http://dailyhorses.blogg.se
  iidz. ᵖʰᵒᵗᵒᵍʳᵃᵖʰʸ ♥

  sv; tack! :'D

  2013-01-09 @ 22:25:30 | URL: http://prinsesc.blogg.se
  Anni oveson

  sv: HAHAHAHA! Ja men på den punkten har du helt rätt - vi som kör saab ÄR snobbar ;)

  Nej alltså, min mamma har alltid kört saab av någon anledning, så jag har alltid gillat det. Pappa har alltid kört volvo och gör fortfarande. Men när jag mötte min saab-frälsa sambo hade jag liksom inget val :D

  HAHAHAHHAHA! rätt klockrent att jag tatuerade hans namn (och han mitt) när vi träffats i tre veckor :D HAHAHHAA.

  2013-01-10 @ 09:50:28 | URL: http://teamoveson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.