• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nya ridhandskar

  Min dag började med att kolla på Pay & Jump'en på klubben, men lagom tills det blir lite roligare så frös jag så otroligt att jag var tvungen att gå. På vägen hoppade jag dock in på Charlies då de har rea. (Vem kan motstå, och dessutom när de även lockade med lite värme?) Jag gick ut fattigare än vad jag kom in, men inte så farligt ändå.
   
  Ett par handskar fick jag med mig. Fleecefodrade, smidiga och goa. Jag anväde dem redan när jag red hingsten och i ett par minusgrader, som det var då, så var de helt perfekta! Kanonsköna! Dessvärre var de på gränsen till för små, men då det bara fanns ett par så köpte jag dem i alla fall. Hoppas bara de håller. Det brukar ju tyvärr vara åtgång på just ridhandskar då det skavar mellan fingrarna.
   
  Jag är egentligen ingen handsk-människa. Jag rider utan problem utan handskar i 10, 12 minusgrader men blir det ännu kallare är det skönt med handskar. Även på fram- och avskrittning är det skönt att ha vantar. Dessa tror jag kommer passa alldeles utmärkt till mig och i min hästvardag.
   
   
   
  Jag hade en liten tanke på att rida någon av mina innan hingsten, men sen så bestämde jag mig för att inte göra det ändå. Hingsten blev i alla fall riden och han är så duktig!
   
  Resten av dagen går i tjockhetstecken med pizza, godis och film. Sen hoppas jag verkligen att jag kommer i säng tidigt framåt kvällen...!


  Kommentarer
  Noomie Sundell

  Låter som asgoa vantar! Hahah, okej. NU får du vara värst. Jag måste ha handskar om det är under 15 plusgrader ute, hahah (; :P

  2013-01-27 @ 17:46:17 | URL: http://lexx.blogg.se
  Noomie Sundell

  Jag åker mest med i bilarna för övrigt. ;P På sommarna är det dock sportbilarna som gäller, och då kör jag pojkvännens ibland. DET är roligt :D

  2013-01-27 @ 17:47:31 | URL: http://lexx.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.