• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • När hjärncellen tar semester

  Hahaha, upptäckte precis en stoooor grej jag har miss... bedömt(?).
   
  När jag går upp tidigt och rider innan "programmet" så äter jag frukost runt halv fem, fem. Sen hinner jag inte äta något innan klockan nio när det börjar, utan får vänta till tio-fikat. (Rider jag på eftermiddagen klarar jag mig på frukosten runt klockan åtta.) För att få i mig något lätt och smidigt, men som ändå innehåller någorlunda vettiga saker har jag valt att hälla i mig en del av en 1l's blåbärssoppa. Gott, och som sagt smidigt men inte det allra nyttigaste eller billigaste. Dock bättre en många andra produkter.
   
   
  Anyway. Jag köpte på mig två förpackningar när jag handlade förrförra gången, men när jag sen var i Willys häromdagen för att köpa ägg som jag hade missat, så såg jag att det var billigare där så jag kunde inte låta bli att ta en liter till. Denna öppnade jag och drack av två, tre dagar på raken. Jag tänkte inte så mycket på smaken, men konsistensen var lite annorlunda. Den var liksom blaskigare, men inte på något äckligt/konstigt sätt; bara tillräckligt så jag skulle märka det.
   
  Idag, nästan en vecka senare, kom jag på att det var Nyponsssoppa jag hade köpt istället, haha. Det är lika gott, men jag hade inte en tanke på att det var olika saker och av den anledningen olika konsistens. Smartass!
   
  Så kan det gå, när inte hjärnan är på!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.