• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • MVG i planering!

  08.30 ringde klockan. Prick klockan 09.00 skulle jag plocka upp min syster, men där var jag såklart inte förrän tio, kvart över. Bra start!
   
  Bytte vatten, gav hästarna mat och gjorde iordning de två som skulle gå (Pärla och X - det blev ändrade planer). 10.10 red vi iväg ungefär. När vi kom tillbaka var klockan ca 11.20. Någonstans vid 11.40, 11.45 red jag iväg med Aleccis, med min syster med kamera(!!!) i näven. Ner till ängen. Skritt, trav, galopp. Syster upp; skritt, trav, avskrittning. Tillbaka va 12.15,12.20 (kortpass, "bara för att". Fasen har man fotograf så är det bara tempo, termpo, tempo som gäller!) 13.30 åkte vi från gården. Klockan 13.00 var gästerna bjudna till, och innan dess skulle jag duscha, fixa iordning mig och slänga in en kladdkaka i ugnen. MVG i planering? Skulle inte tro det, hahaha. Äsch, det är inte så noga. Hästarna har högsta prioritet (;
   
  I vilket fall så har jag iaf lite bilder och även en kort, kort film i lite galopp. Det kommer upp i omgångar. :)
   
  Lägger upp stigbyglarna, och ser ut som en utomjording, haha. Usch, jag passar inte i glasögon!
   
  Min syster fick prova Aleccis i några minuter och det gick jättebra!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.