• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Minne - Min och Pärlas sista LB-placering

  I LCn satsade jag redan i första svängen till omhoppningen för att vinna tid, vilket ledde till att jag var lite väl "het på gröten" och hon rev sista i grunden med bakhovarna då jag svängde i luften och det var hon väl inte riktigt beredd på. Sura fyra fel!
   
  Men i LBn sen så var banan helt i vår smak och allt flöt på. Det var hinder, på hinder, på hinder och det råkade bli snävare än planerat men hon ställde upp ändå! Detta var då vi höll på att vägra ut oss i LBerna hela tiden, så därför var det extra kul att hon ställde upp även om jag "råkade" vara för snäv ibland. En tredjeplacering ledde det till och det kändes riktigt bra! (Dessvärre blev det ingen filmning då kameran inte var på humör.)
   
  Under ärevarvet så visade det sig att Pärla hade en liten hejarklack. För när vi galopperade förbi så ropade de något med "Heja Pärla!", haha. Det var alltså några jag inte känner/vet inte ens vilka det var? Pärla gör intryck, minsann! :)
   
  Hon är ruskigt snygg i svart!
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.