• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lyxfällan - vad är egentligen ränta?

  Just nu sitter jag och kollar på Lyxfällan. Det handlar om en tjej som är väldigt djurintresserad, så jag tänkte att det var bäst för mig att kolla. Djur ÄR dyrt, och alla tips man kan få tar jag emot med öppna armar.
   
  Ja, jag har gått i skolan precis som alla andra och ja, jag vet vad ränta är. Men när de frågade henne och hon svarade osäkert så blev jag nyfiken på hur de förklarar ränta (eftersom hennes förklaring knappt blv godkänd). Jag googlade, klickade på första bästa länk och fann detta:
   
   
  Jag tycker det var bra förklarat så därför tänkte jag att det var bra att dela med mig av det.
  Printen är från http://eksam.se/fragor-och-svar/2010/vad-ar-ranta/
   


  Kommentarer
  Joanna

  Sv: Haha ja det tycker jag, då ser det mycket mer vårdat ut och stilrent. Usch blä på massa hår ;).

  2013-01-17 @ 23:17:05 | URL: http://jcjumping.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.