• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lördag

  Det var med trött kropp jag stängde av alarmet. Vad onödigt det är att vända på dyngen och gång på gång komma på att man måste gå upp hyfsat tidigt. Ärligt talat orkade jag knappt hålla upp ögonlocken när vi åkte mot Nässjö. Snart. Två gånger sov jag under dagen med, haha. Så nu kommer jag väl vara vaken skitlänge igen. Ond cirkel...
   
  Men nu är i alla fall glasögon beställda och betalda. Det känns ändå hyfsat okej, även om de ena paren är knallrosa, hahaha. Vad hände där? Aja, jag blir fin i stallet, ehm.
   
  Sen red jag med Ida, vi skrittade och travade lite och det var mycket trevligt. Imorgon var tanken att mina hästar ska stå, eftersom jag skulle rida med en kompis på hennes hästar. Men tyvärr blir det inget med det, då en av deras äldre hästar togs bort igår. :(
   
  Därför är det väl lika bra att jag motionerar mina båda hästapållar istället. Om ängen (gyttjedressyrängen) fortfarande är lagom frusen och ridbar så blir det ett dressyrpass. Det blir nog bra. Pärlahäst kommer gå lugnt och fint "som vanligt.
   
  Annars har jag inga andra planer under morgondagen. Om jag känner för att klippa i massa filmer (tröttnade på det efter att det strulade sist) så kanske jag fortsätter med mitt lilla projekt, men det är inget jag lovar. Jag har allt lite filmmaterial nu och det gillar vi!
   
   
  Det känns som jag har kommit ur gängorna lite, och rutinerna. Men rätt som det är så är det förhoppningsvis som vanligt igen.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.