• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kvällskoll

  Läget lyder som följer:
  Det är något på g nu. Jag känner lukten. En trevlig förändring!
  Jag har pluggfunderingar. Igen. Men vet inte vad jag vill bli. Det är ingen hemlighet att pengarna är viktiga - jag vill ha mycket pengar. Är man uppvuxen med "du är så dyr i drift!" så lockar det med mycket pengar. Helst så att det blir över. Så att plugga till något där man inte drar in mer än man gör på en industri är inte så lockande, inte just nu i alla fall.
  Så vad gäller den delen har jag kört fast, totalt.
  Lillhingsten har fått lite vila, men nu ska han åter i arbete. I mars är hans stora dag, och då måste han vara redo! :)
   
   
  Jag ska snart börja gå hos något liknande coach-grej, och där hoppas jag verkligen att jag blir klokare! Detta från och med torsdag.


  Kommentarer
  iidz. ᵖʰᵒᵗᵒᵍʳᵃᵖʰʸ ♥

  söt bild! :)

  2013-01-08 @ 02:08:51 | URL: http://prinsesc.blogg.se
  Karin

  Ett tips om man inte vill plugga, men ändå tjäna bra pengar är att jobba som säljare - sjukt kul och stimulerande jobb! :)

  2013-01-08 @ 11:30:53 | URL: http://karrebarrebingbong.blogg.se
  Anni oveson

  sv: hahahaha, så säger man inte! :D jag lovar, jag & min sambo äger sveriges värsta saabar. Vi är såna freaks. Äger nog ett 10tal (om det räcker) privat, sen äger vi en saab verkstad som i sin tur endast har saabar som låne och firmabilar :D jag har världens bästa dragbil, en saab 9-7 aero X. När alla andra står och slirar i gyttjan så glider jag bara förbi dem ;) Men vi har faktiskt en gammal volvo 740 med diffad bakaxel också, HAHA!

  2013-01-08 @ 12:59:55 | URL: http://teamoveson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.