• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jeansen sålda!

  Vad skönt, nu slipper jag slänga dem! :) Jag fick faktiskt alla sålda, allt mellan 1kr och 46 kr.
   
  Jag rekommenderar verkligen andra att göra på liknande sätt om man vill rensa ur garderoben men inte vill slänga kläderna (om de inte är så mycket använda). Jag räknade aldrig med att tjäna något på dem. Min "vinst" är att någon annan kan använda dem så att världen kanske inte är upp och ned på alla sätt. Jag försöker i alla fall göra vad jag kan för att dra mitt strå till stacken.
   
  Jo, vi har en sådan där insamlingsstation där de skänker kläder till välgörenhet osv, men de har inget gått rykte i Vetlanda, tyvärr. Så jag vill inte uppmuntra dem till mer fuffens. Därav att jag valde att göra som jag gjorde.
   
  Vad som är ännu bättre är att jag inte ens behöver skicka hälften av paren. (:


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.